معایب استفاده از کود های حیوانی

ساخت وبلاگ


معایب به کارگیری از کود های حیوانی در کل به دست اندرکاران ذیل خلاصه می‌گردد 
الف) بذر علفهای هرز و بیماری های متفاوت وارد زمین می‌شود.
ب) تجزیه ی سریع مواد ازته در کود های دامی نو سبب ساز رها سازی آمونیاک و تجمع آن در جوار ریشه می‌شود.
ج) سبب بروز کمبود ازت در بالا میگردنند بدین انگیزه که موجودات ذره بینی برای تجزیه ی کود از ازت به کار گیری میکنند.
د) بخش های متعددی از ازت باطن کود های نو قابل حل در آب میباشند. یا این که چناچه کنترلی در نگه داری ان نشود ازت به طور گاز هدر خواهند رفت

کود های حیوانی نو نیز می توانند با رها سازی گاز آمونیاک (که از تجزیه سریع مواد ترکیبات آلی ازت دار کود های معمولی صورت می گیرد) و تجمع این گاز در حوالی ریشه منجر مسمویت گیاه بشوند. در هند از این کود ها برای سوخت مصارف خانگی به جهت اشتغال بالا ی ان استعمال میکنند.
دیگر ایرادات استعمال از این کود ها درصد زیاد املاح نمکدار در کو میباشد که از روش ساخت و ساز پتانسیل اسمزی و با مسموعیت بدون واسطه گیاه مساله ساز باشد. 

بازار بزرگ کشاورزی ایران

مشاهدات آزموده گردیده در جدوول نشانه می دهد که کودهای دامی با شوری موازی با 15.80 که‌این مزاد در کود های مرغی قادر است به 46 واحد نیز رسد ، در بیشتر بخشها میهن ما دو برهان شوری و بی آبی ( بی آبی به دو معنا میباشد یک کدام از فقدان و یا این که نادر بودن آب یک کدام از دیگر در صد شوری زیاد خاک) معضلی بلندمرتبه برای کشاورزان میباشد ، هم اکنون اضاقه کردن موادی با این در صد شوری خویش بدین چالش می‌افزاید.
 مبتنی بر تحقیقاتی که به وسیله دیو دیویس در فوریه سال 2010 اجرا شده باکتری های بیماریزای بی شماری در کود های گاوی تشخیص داده گردیده که بعضا از مهم ترین آنان عبارتند از: 
- Cryptosporidiosis
- E.coli
- Giardia
- Listeriosis
- Salmonella
کلیه این بیماری ها به آدم شیوع کرده و سبب ساز بیماری می‌شود، در‌این پژوهش اثبات گردیده که با پخش کردن کود های گاوی در درون خاک این باکتری ها در خاک نصیب گردیده و ضمنا این پاتوژن ها با شست و شو ی آبی رنگ از در میان نمیروند.
همینطور مطابق پژوهش ها صورت گرفته 25 درصد تخم علفهای هرز ار کود های حیوانی می‌آیند که بعداز متفرق شدن در خاک می توانند با گاز متعددی در سطح خاک انتشار یابند. همینطور در پژوهش ها بیشتر در ایالات متحده در هر پوند کود گاوی 40 عدد بذر علفهای هرز پیدا گردیده استبر این پایه در هر بدن کود حیوانی مقدار 88300 بذر علف هرز وجود دارااست که ولی به‌این مقدار بایستی باکتری ها و ویروس ها و قارچها را نیز اضافه کرد. که مبارزات فیزیکی و شیمیایی برای از در بین بردن این علف ها و بیماری ها ولی بسیار لوکس و وقت کش و اما مشقت بار میباشد.

سایت تخصصی مقالات کشاورزی...
ما را در سایت سایت تخصصی مقالات کشاورزی دنبال می کنید

برچسب : کود, بازار بزرگ کشاورزی ایران, نویسنده : pirkariz fertilizer بازدید : 81 تاريخ : سه شنبه 1 شهريور 1401 ساعت: 18:40